Opdateringsrunde - april 2007

18. april 2007

Følgende ændringer er gennemført i denne opdateringsrunde:

GENERELT
Hele layoutet på easy-net administrationen er blevet kraftigt moderniseret med nye farver og nye ikoner.

FORSIDE
Forsiden på administrationen er ændret således, at man dels kan se relevante driftsmeddelelser fra os i forhold til systemet, planlagt opdateringer m.v. Desuden kan man se et kort udtræk af de seneste 7 dages statistik, ligesom man kan få adgang til de moduler, som er tilknyttet websitet.

NAVIGATIONSRUDEN

• Udseendet på navigationsruden til venstre er ændret væsentligt - hvert område har fået sin egen farve.
  • Under Andre sider er det blevet muligt at gruppere siderne i niveauer på samme måde som under området Din menu.
  • Man kan desuden højreklikke på overskrifterne Din menu og Andre sider for at oprette sider og sortere sider.
  • Nyt design på højreklik-menuen, når man klikker på sider i navigationsruden.
  • Ny funktion på højreklik-menuen: Vis side i browser.
  • Ikon til venstre for sidenavnet, der markerer om siden er aktiv, kladde eller beskyttet.

SIDEEGENSKABER
Fanen sideegenskaber er blevet opdelt i fanerne sideegenskaber, sikkerhed og søgeoptimering.

VÆRKTØJSLINIEN

• Der er tilføjet en genvej til visning af den aktuelle side i et nyt browservindue. Denne funktion ligger også i den nye højrekliks-menu.
  • Det er blevet muligt at indsætte FLASH direkte på en side.
  • Det er blevet muligt at indsætte HTML direkte på en side.